altoego

altoego-top
Vi önskar härmed, pga. rådande situation kring covid-19 pandemin, informera om arbetet vi utför kring vårt hygienkoncept på a l t o e g o och därmed säkerställa en så säker miljö som möjligt. Vi arbetar i tre steg där även du som är kund involveras. 

Steg ett:
Självklart desinficerar vi vår salong mellan kunderna, tvättar ytor och rengör samt desinficerar våra verktyg. Vi håller så stort avstånd mellan kunder och kollegor som möjligt, och till dig som önskar det, erbjuder vi att din frisör/hudterapeut använder munskydd. Det är naturligtvis helt självklart att frisörerna och Emelinda vår hudterapeut stannar hemma vid minsta symptom och följer samtliga allmänna råd kring detta. 

Steg två: 
Detta kräver en liten insats från dig, vår kund. 
När du anländer till salongen, kom på utsett bokat tid så det inte blir för många väntande och det därmed skapar trängsel. Vi ber dig att tvätta händerna med tvål och vatten och sedan även att använda handsprit som finns tillgängligt innan behandlingen påbörjas. Detta för att skydda våra kontaktytor. 
Vi tillåter för närvarande inte medföljande till dig som är här för en behandling. Detta gäller även för medföljande barn. 
Vid minsta symptom ber vi dig naturligtvis att stanna hemma. 

Steg tre:
Om du tillhör en riskgrupp och önskar att besöket blir ännu säkrare kan du komma överens med din frisör om att komma till salongen när inga andra frisörer och kunder är närvarande i den mån det är möjligt. Detta gäller även för hudvårds-behandlingar. Du kan även boka ett hembesök vid överenskommelse med din frisör. Detta kan vara subjekt för en annan prisbild med hänsyn till tidsåtgång för resor och arbetstider. Vi arbetar då naturligtvis med munskydd samt att vi förfogar över små visir man fäster i pannan och inte är i vägen. Desinfektion är ju självklart. 

Vi önskar er alla fortsatt mycket välkomna att besöka oss i en miljö som vi säkrar så gott det går. 
 • altoego

  Birger Jarlsg. 32
  114 29 Stockholm
  >> Karta

  Tel: 08 - 611 00 15
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 • Öppettider

  Alla dagar 10:00-18:00
  samt enligt överenskommelse
 • Facebook

  Bli medlem på vår Facebook-sida och ta del av nyheter och information.

  >> Följ oss på Facebook


 •